Útinform

2023.10.29. 09:13

Mutatjuk a vasárnapi közlekedési információkat Bács-Kiskunból

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, 

– Új terelést építettek ki Kecskemét térségében, a 89-es és a 96-os kilométer között. Röszke felé a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. Budapest irányába a külső és a leállósáv járható. Fontos tudni, hogy a 90-es kilométernél a Kecskemét-dél csomópontban jelenleg nem lehet felhajtani Szeged irányába. Helyette a 108-as kilométernél fekvő Kiskunfélegyháza-észak csomópontot tudják igénybe venni.

– Kunszállás térségében, a 105-ös és a 107-es kilométer között is aszfaltoznak, ezért Budapest felé a külső sávba terelik a járműveket. 

– Szegednél, a 159-es kilométernél, az M43-as autópálya csomópontjában felújítási munkákat végeznek. Mindkét irányban a le- és a felhajtóágon is csak egy sáv járható. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A hónap végéig a fél útpályát lezárták. 

Az 51-es főúton,

– Dunavecse közelében a 72-es kilométernél átépítik a csomópontot. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrös irányításra készüljenek! 

– Bátya átkelési szakaszán, a 123-as kilométernél kábelt fektetnek le, félszélességű lezárásra számítsanak.

Az 53-as főúton, Pirtón a 47-es kilométernél kábelt telepítenek a burkolatba, ezért csak a fél útpálya járható. 

Az 54-es főúton, Bócsa és Jakabszállás között a 29-es kilométernél építési munka miatt félpályán váltakozva engedik a járműveket! 

Az 55-ös főúton, Csávoly és Felsőszentiván között a 84-es és a 86-os kilométer között csatornázás miatt a fél útpályát lezárták. 

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén a 441-es főúton, Nagykőrösön körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás korlátozás a 17-es kilométernél. A 26-os és a 27-es kilométer között 9-16 óra között, Katonatelepen időszakos, félpályás, jelzőőrös forgalomirányítás várható, burkolatjavítás miatt. 

Kamionstop

A kamionstop vasárnap 22:00-ig korlátozza a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában