Segítségnyújtás

2023.10.10. 12:49

Jótékonysági futást szerveznek egy kerekegyházi kislány gyógyulásáért

Jótékonysági futást szervez a Soha ne add fel Lázár Bence Közhasznú Emlékalapítvány a város önkormányzatával karöltve Horváth Kincső javára. A kislány születése óta központi idegrendszeri bénulással küzd.

Gulyás Sándor

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A mozgásában súlyosan elmaradott gyermek és szülei nagyon sokat dolgoztak azon, hogy állapota javuljon. Kincső sokat fejlődött, és mindent megtett annak érdekében, hogy egyszer járni tudjon. Gyógyulásához azonban még nagyon sok pénzre van szükség. Ennek okán született meg a sportrendezvény gondolata, amit október 28-án tartanak meg a kerekegyházi Kerekerdő kalandparkban. 

A szervezők az óvodás korosztálytól kezdve a 80 éves korig mindenkit várnak, aki ezúton is hozzá szeretne járulni Kincső műtétének és rehabilitációs kezelésének költségeihez. A vállalkozó szelleműek az óvodások mellett, 1-3, 6-9 kilométeres távon indulhatnak. Regisztrálni előzetesen október 25-ig lehet a táv megjelölésével a [email protected] e-mail címen. A nevezési díj az óvodásoknak ötszáz, az általános iskolásoknak ezer, a felnőtteknek háromezer forint, amit a Horváth Kincső 51700117-18252635 számlaszámon lehet befizetni: a közleményben pedig „futás-adomány” szavakat kell feltüntetni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában