Útinform

2023.10.20. 07:37

Ezeken az útszakaszokon megnövekedhet a menetidő Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, Ócsa térségében, a 24-es és a 26-os kilométer között hídfenntartási munka miatt délelőtt Röszke felé, déltől a főváros felé vezető oldalon dolgoznak, mindkét oldalon a belső sávot zárják le.

– Újhartyán és Örkény között, (a 46-os és az 55-ös kilométer között) több helyszínen is a sérült szalagkorlátot javítják. A reggeli órákban (7.40-től) a Röszke felé vezető oldalon, 10.00-tól a főváros felé vezető oldalon dolgoznak, sávlezárás mellett.

– A Röszke felé vezető oldalon befejezték az aszfaltozást a 155-ös és a 157-es kilométer között, a reggeli óráktól a terelést elbontják, csak egy sávon haladhat a forgalom. (8.00-tól 15.00-ig)

– A 158-as és a 159-es kilométer között aszfaltoznak, a Röszke felé vezető oldalon a külső és a leálló sávot lezárták. 

– Szegednél, a 159-es kilométernél, az M43-as autópálya csomópontjában felújítási munkákat végeznek. Mindkét irányban a le és a felhajtóágon is csak egy sáv járható.  

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél a hónap végéig dolgoznak, a fél útpályát lezárták.

Az 51-es főúton, Dunavecse közelében a 72-es kilométernél átépítik a csomópontot. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrös irányításra készüljenek! 

– Bátya átkelési szakaszán, a 123-as kilométernél kábelt fektetnek le, félszélességű lezárásra számítsanak.

Az 53-as főúton, Pirtón a 47-es kilométernél kábelt telepítenek a burkolatba, ezért csak a fél útpálya járható.

Az 54-es főúton, Bócsa és Jakabszállás között a 29-es kilométernél építési munka miatt félpályán váltakozva engedik a járműveket! 

Az 55-ös főúton, Csávoly és Felsőszentiván között a 84-es és a 86-os kilométer között csatornázás miatt a fél útpályát lezárták.

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén a 441-es főúton, Nagykőrösön körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás korlátozás a 17-es kilométernél. 

Kamionstop:

A kamiontilalom e hétvégén október 22-én, vasárnap 06.00-tól 22.00-ig, október 23-án, hétfőn 06.00-tól 22.00-ig lesz érvényben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában