Képviselő-testületi ülés

2023.10.30. 19:10

Döntöttek a szociális díjak odaítéléséről Kiskunhalason

Zárt ülésen döntött a halasi képviselő-testület arról, hogy idén kik kapják meg Kiskunhalas Város Szociális Ellátásáért-díjat. A döntésről Fülöp Róbert polgármester adott tájékoztatást.

Pozsgai Ákos

Zárt ülésen döntött a halasi képviselő-testület

Fotó: Pozsgai Ákos

Az idei esztendőben Péli Lászlóné a Bács-Kiskun Megyei „Bárka” Integrált Szociális Intézmény diplomás ápolója, Magyar Anikó a Családok Átmeneti Otthonának szakmai vezetője, és Kismók Mária szociális gondozó és ápoló Halasi Többcélú Kistérségi Társulás Szociális Szolgáltató Központ szociális gondozó és ápolója kapja Kiskunhalas Város Szociális Ellátásáért-díjat, amit a Szociális Munka Napján kapnak majd meg a kitüntetettek. 

Az önkormányzat elismerését azok kapják, akik huzamosabb időn keresztül hozzájárultak a város szociális ellátás színvonalának emeléséhez, tevékenységükkel elősegítették a lakosság szociális ellátását, a családok jólétének növelését, valamint a gyermek- és ifjúságvédelmi munkájukkal hozzájárultak a gyermekek, fiatalok jövőjének alakításához, munkájukkal, emberi magatartásukkal kivívták környezetük megbecsülését – áll a testületi döntés indoklásában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában