Hírcse

2023.10.08. 18:45

Bemutatkoznak az új fiatal szülész-nőgyógyászok a kecskeméti fórumon

Kedden 16.30-kor a Hírös Családmentor Egyesület (Hírcse) szülészeti fórumot tart, melynek keretében bemutatkoznak a a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház új szülész-nőgyógyász szakorvosai Kecskeméten, az SZTK nagy előadótermében. A program nyitott.

Sebestyén Hajnalka

Dr. Fekete Zoltánnal, a kórház szülészet-nőgyógyászat új főorvosával májusban már találkozhattak a kismamák és édesanyák

Fotó: Bús Csaba

Szabóné Kis Éva, a Hírcse elnöke elmondta: 2023 májusában a Születésünnep alkalmából volt az első szülészeti fórum, ahol bemutatkozott a vármegyei kórház Szülészet-nőgyógyászat osztályának új főorvosa, dr. Fekete Zoltán. A résztvevők szerettek volna további lehetőséget a találkozásra és kommunikációra, így a szülészeti fórum folytatódik.

Fő cél: megismerni azokat a fiatal szülész-nőgyógyász orvosokat, akikkel a szülőszobán jó eséllyel találkozhatnak a kismamák. Az orvosválasztás megszűnését nem pótolja, de enyhítheti ezen körülményt, ha van lehetőség személyesen látni, megismerni őket. Ez a fórum ebben nyújt segítséget.

A szervező Hírös Családmentor Egyesület (Hírcse) hisz abban, hogy összefogással mindent meg lehet valósítani. Számukra fontos a kecskeméti anyák, családok jólléte.Részvétel: Hírcse pártoló tagoknak ingyenes, de regisztrálniuk kell. Nem pártoló tagoknak 1000 forint egyesületi hozzájárulást kell fizetniük és regisztrálniuk ezen az űrlapon. Bővebb info: Facebook Hircse – Hírös Családmentor Egyesület.

Helyszín: Kecskemét, SZTK előadóterme (Piaristák tere), bejárat az SZTK udvaron át vagy a körút felől a véradó állomás mellett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában