Útinform

2023.09.29. 07:18

Útjavítás és csatornázás miatt ezeken a helyeken korlátozzák a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

– hídjavítás miatt alakítottak ki sávelhúzásos terelést Kecskemét elkerülő szakaszán. A 77-es és 84-es kilométer között a Röszke felé tartókat a külső és a leálló sávra terelik. A Budapest felé közlekedők a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak.

–  Új terelést építettek ki a 117-es és a 120-as kilométer között is. A Röszke felé tartókat először a külső sávra, majd pedig a leálló sávra terelik.

Főutak: 

Kecskeméten, az 5-ös főút Árpád körúti szakaszán munkavégzés zajlik. A 86-os kilométernél félpályás lezárás mellett dolgoznak.

Az 51-es főúton, Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél csomópont építése miatt kell félpályás lezárásra számítani.

Kecskemét belterületén, az 52-es főút Izsáki úti szakaszán, építési munka miatt az 1-es és a 2-es kilométer között félpályás lezárást vezettek be.

Az 53-as főúton,

–  Kiskunhalason karbantartási munkák miatt az 54-es kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

–  Kicsit távolabb, Pirtón a 47-es kilométernél kábeleket telepítenek a burkolatba ezért ott is csak egy sáv járható.  

Az 54-es főúton,

–  Bócsa és Jakabszállás között munkavégzés miatt a 29-es kilométernél félpályán váltakozva engedik a járműveket!

–  Kecel és Császártöltés között napközben mozgó terelés mellett kaszálnak, az aktuális munkaterületnél csak a fél útpálya járható.

Az 55-ös főúton, csatornázás miatt, Csávoly és Felsőszentiván között a fél útpályát lezárják a munkaterületnél mozgó tereléssel a 84-es és a 86-os kilométer között.

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán, útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják.

Alsóbbrendű utak:

Kecskemét belterületén, a Vízmű utcát (a Kecskemét-Kerekegyháza összekötő utat (5218-as jelű utat), az 52-es főút csomópontjának közelében, egy közel 100 méteres szakaszon lezárták útépítés miatt. A forgalmat önkormányzati utakon terelik el, csak az autóbusz közlekedés megengedett.

Kamionstop:

A kamiontilalom a hét végén, 09.30-án, szombaton este 10 órától, 10.01-jén vasárnap este 10 óráig lesz érvényben. (Szeptember 1-től az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad már elmenni.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában