Kecskemét

2023.09.20. 20:36

Postaátadás és gazdag programkínálat várja a Hunyadivárosi Napokra látogatókat

A Hunyadivárosi Tanácsadó Testület és az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület idén 19. alkalommal rendezi meg a Hunyadivárosi Napokat Kecskeméten. A városrész nagy ünnepét 2023. szeptember 22-én, pénteken 17 órakor a Hunyadivárosi Közösségi Házban az új PostaPont átadásával kezdik. Ezen az alkalmon adják át a Hunyadivárosért díjakat is.

Lizik-Varga Katalin

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Másnap, szeptember 23-án, szombaton tovább folytatódnak a programok. 9 órakor a Hunyadivárosi Közösségi Házban az elmúlt évben született, a városrészben lakó babákat fogják köszönteni, melyet követően egészségügyi mérésekre és társasjátékozásra is lesz lehetőség a helyszínen. 

Természetesen idén is versenybe szállnak a városrész legjobb szakácsai. A bográcsos főzőversenyt a Corvin Mátyás Általános Iskola és a Csengettyűs Bölcsőde parkolóiban rendezik meg. Labdarúgó kupát és aszfaltrajzversenyt is tartanak a Corvin Mátyás Általános Iskola területén. A Természet Házában pedig 8 és 11 óra között közösségi mozizásra és mesehallgatásra invitálják az érdeklődőket. 

A Herman Ottó téren felállított nagyszínpad programjaira pedig reggeltől egészen estig várják a közönséget. A szervezők remélik, hogy a programkínálatban a gyermekek és a felnőttek is megtalálják a nekik tetszőt. Lesznek zenés műsorok, arcfestés, kutyás bemutató, a nap végén pedig Caramel ad koncertet, mely után éjfélig DJ Robival retró és mai slágerekre mulathatnak a jelenlévők. 

Részletes program IDE kattintva érhető el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában