Kecskemét

2023.09.24. 16:00

Kétnapos programsorozattal ünnepelt idén a Hunyadiváros – galériával

Gazdag programkínálattal várták a Hunyadivárosi Napokra érkezőket a hétvégén. A Hunydivárosi napokat idén 19 alkalommal rendezték meg. A városrész ünnepét sokan várták, ugyanis igazi programkavalkád várta családokat. A rossz idő ellenére is hatalmas érdeklődés övezte az eseményt.

Lizik-Varga Katalin

Az eső ellenére is sokan látogatták a progamokat

Fotó: Bús Csaba

A reggel főzőversennyel indult, majd 10 csapattal megtartották a Hunyadivárosi Kispályás Labdarúgó Kupát is a Corvin Mátyás Általános Iskola műfüves pályáján, valamint aszfaltrajzversenyt is rendeztek. A Természet Házában pedig közösségi mozizásra és mesehallgatásra invitálták az érdeklődőket.  

A rendezvényen köszöntötték és ajándékcsomaggal lepték meg azokat a városrészben lakó családokat, akiknek a megelőző évben gyermekük született.  

A Herman Ottó téren felállított nagyszínpad programjai egész nap remek szórakozási lehetőséget kínáltak. 

Zenés műsorokkal, koncertekkel, arcfestéssel és még kutyás bemutatóval is kedveskedtek a városrész lakóinak. 

Tombolasorsolást is tartottak, melyen értékes ajándékok találtak gazdára. A tombola fődíját a Fasor Ház vállalkozói ajánlották fel. A szerencsés nyertes egy 150 ezer Ft. értékű utalványt vihetett haza. A BiciShop Kerékpárbolt felajánlása egy női kerékpár volt, melynek nagyon örült fiatal tulajdonosa. A Klímaértékesítő Kft. jóvoltából pedig egy levegőtisztító készüléket is nyertek. 

A tombolák eladásából származó bevételt idén a Corvin az Emberközpontú Alapítványnak ajánlották fel. A nap végén pedig Molnár Ferenc Caramel adott koncertet. 

A rendezvényt közel százan támogatták. A szervezők köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik segítették az ünnep lebonyolítását és munkájukkal, anyagiakkal, valamint segítségükkel támogatták ezt – a városrész lakói számára – fontos eseményt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában