Útinform

2023.09.10. 07:10

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan.

Kiskunhalason a Kossuth utcában a Köztársaság utca és a vasútállomás között a rendezvény miatt szintén forgalomkorlátozásra kell számítani a mai napon 14 és 15 óra között.

Gyorsforgalmi utak:

Hídjavítás miatt új sávelhúzásos terelést alakítottak ki az M5-ös autópályán, Kecskemét elkerülő szakaszán. A 77-es és 84-es kilométer között a Röszke felé haladók a leálló, valamint a külső sávot használhatják, míg a Budapest felé közlekedők a belső sávot, illetve az ellenkező, határ felé vezető oldal belső sávját vehetik igénybe.

Az M8-as autópályán a Pentele-hídon javítási munkákat végeznek, ezért a 82-es kilométer környékén mindkét oldalon a belső sávot elkerítették a járművek elől.

Főutak:

Kecskeméten, az Árpád körúton építési munkák kezdődtek. Az 5-ös főúton a 86-os kilométernél félpályás lezárás mellett kezdték el a munkát, így most csak irányként egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél csomópont építése miatt kell félpályás lezárásra számítani.

Kecskemét belterületén, az 52-es főút Izsáki úti szakaszán, építési munka miatt az 1-es és a 2-es kilométer között félpályás lezárást vezettek be.

Az 55-ös főúton, Felsőszentiván és Csávoly, azaz a 84-es és a 86-os kilométer között kell építési munkák miatt forgalomkorlátozásra számítani.

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán, útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják.

Alsóbbrendű utak:

Kecskemét belterületén, a Vízmű utcát az 52-es főút csomópontjának közelében, egy közel 100 méteres szakaszon lezárták útépítés miatt. A forgalmat önkormányzati utakon terelik el, csak az autóbusz közlekedés megengedett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában