Programok

2023.09.05. 18:01

Harry Potter- és robotika-rajongók találkoznak a kecskeméti könyvtárban

Csütörtökön a Harry Potter Klub tagjai és a robotika szerelmesei is találkoznak a kecskeméti Katona József Könyvtárban.

Sebestyén Hajnalka

A Katona József Könyvtár épülete

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Csütörtökön 16.30-kor kezdődik a Harry Potter Klub a kecskeméti Katona József Könyvtárban. Molnár-Faragó Éva könyvtáros várja ezúttal is a J. K. Rowling teremtette varázsvilág rajongóit. 

A program címe: Pálca kisokos. A héten ugyanis azon tanakodnak, vajon őket melyik pálca szólítaná meg Ollivander boltjában. Vallják a klubban: a részvétel nem kötött felső korhatárhoz, így szeretettel várnak mindenki, aki szereti a Harry Potter-sorozatot. 

A héten újra lesznek robotórák is a könyvtárban. Visszatérnek a robotok, hogy ismét segítsenek a gyerekeknek megtanulni a programozás alapjait, illetve a haladók jobban elmélyülhessenek a robotika világában. A könyvtári robotórát csütörtökön 15 órától tartja Molnár Dániel könyvtáros, majd szombaton 15 órától a programozás mellett az építeni vágyókat várja. A foglalkozásokon a részvétel ingyenes, az érvényes olvasói tagság és az előzetes regisztráció továbbra is kötelező! A regisztráció a könyvtár honlapján és Facebook-oldalán megtehető.

A könyvtári robotórák minden csütörtökön, a Robotépítők foglalkozás minden második szombaton érhető el, így ebben a hónapban szeptember 9-én és 23-án.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában