Program

2023.09.04. 15:19

Emlékezetes gólyatáborral indult a tanév a bajai kollégistáknak

Gólyatáborral indult az év a bajai Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában.

Márton Anna

Az elmúlt tíz év egyik legjobb hangulatú gólyatáborát vezényelték le a tizenkettedikesek, önállóan, kreatívan, pörgősen, zökkenőmentesen

Fotó: Beküldött fotó

Szabó László nevelőtanár, a program szervezője már az elmúlt tanév végén egyeztetett a részletekről az akkor még 11-esekkel, a jelenlegi végzősökkel. Ennek köszönhetően augusztus 28-án, hétfőn kezdődött és augusztus 31-én, csütörtökön délután zárult tábor számos érdekes és hasznos ismeretet tartogatott a gólyák számára.

Kisvonattal járták be a várost
Fotó: Beküldött fotó

Kisvonattal megtekintették Baja nevezetességeit, tréfás feladatokat megoldva bejárták a várost, ellátogattak a piacra és természetesen megismerkedtek az intézménnyel. Volt hajnali ébresztő és vízibomba csata, Ki mit tud? és reggeli torna. A zenei kompetenciák fejlesztésének köszönhetően új diákjaink már kellő biztonsággal éneklik az intézmény indulóját.

Fotó: Beküldött fotó
Fotó: Beküldött fotó

Az elmúlt tíz év egyik legjobb hangulatú gólyatáborát vezényelték le a tizenkettedikesek, önállóan, kreatívan, pörgősen, zökkenőmentesen. Sok nevetés, számos megható pillanat jellemezte az együtt töltött négy napot. A nagyok mindent elkövettek azért, hogy áthidalják a kicsik számára nem könnyű átmenetet az otthon és a kollégiumi élet között. Tették mindezt úgy, hogy közben közösséget is építettek.

 Sok nevetés, számos megható pillanat jellemezte az együtt töltött négy napot
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában