Saját készítésű grafika

2023.09.19. 20:34

A kecskeméti MPL csomagautomatán is látható lesz a Posta kreatív versenyének győztes alkotása

A Magyar Posta Zrt. „Csinosíts csomagautomatát!” design versenyének legjobb alkotásai mostantól a Bács-Kiskun vármegyei MPL csomagautomatákon is megtekinthetők.

Lizik-Varga Katalin

Szénási Tünde Cső(r)posta elnevezésű alkotása Kecskeméten

Forrás: Beküldött fotó

A Magyar Posta májusban útjára indított „Csinosíts csomagautomatát!” elnevezésű design-tervező versenyére bárki beküldhette saját készítésű grafikáját. A pályázatra ezernél is több alkotás érkezett, amelyek közül egy szakmai zsűri választotta ki a legjobb 20 pályaművet. A végeredményről a társaság Facebook oldalára beérkező 55 ezer közönségszavazat döntött.

A legjobbnak ítélt alkotás Szénási Tünde által tervezett „Cső(r)posta” lett, amely matricaként életnagyságban is rákerült a kecskeméti Kálvin tér 10-12. szám alatt található 1. posta előtti MPL csomagautomatára.

A kezdeményezésnek köszönhetően összesen 4 automata kapott egyedi design-t. A Posta ügyfelei Kecskeméten kívül még Szegeden és két további budapesti helyszínen még fél évig csodálhatják meg az első három helyezett és a különdíjas alkotást. Emellett a 20 döntős pályaművet egy időszakos kiállítás keretében a Benczúr Ház Rendezvényközpont Étterem Kávézójában is meg lehet tekinteni.

Takács Norbert A masina titka alkotása Szegeden
Forrás: Beküldött fotó

– A Magyar Posta „Csinosíts csomagautomatát!” versenyének köszönhetően az MPL csomagautomatáink valódi műalkotásokká váltak, és továbbra is arra ösztönöznek bennünket, hogy a kreativitásnak még nagyobb teret adjunk – mondta Dr. Balczó Barnabás a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója.

A Magyar Posta hazánk legnagyobb postai szolgáltatási és csomaglogisztikai vállalataként az ország minden pontján magas színvonalú és ügyfélközpontú szolgáltatást biztosít a lakossági és üzleti ügyfelei számára egyaránt. A 2022-ben elindított hálózatfejlesztés eredményeként a társaság ma már közel 500 MPL csomagautomatát működtet országszerte a nagyobb városok frekventált helyein. A bővítés folytatódik, így a társaság további automaták üzembe helyezését tervezi.

A helyezettek:

  1. helyezett: Szénási Tünde: „Cső(r)posta” – Kecskemét 1. posta előtti 364. számú MPL csomagautomata (cím: 6000 Kecskemét, Kálvin tér 10-12.)
  2. helyezett: Takács Norbert: „A masina titka” – Szeged Nagyáruház melletti 190. számú MPL csomagautomata (cím: 6723 Szeged, Jókai utca 1.)
  3. helyezett: Molnár Elizabet: „Irka-Firka” – XI. ker. Bp. Fehérvári út-Andor utca SPAR-nál lévő 759. számú MPL csomagautomata (cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 161.)

Különdíjas: Szlatinszki Imola: „Állatosan játékos” – XIII. ker. Bp Jász utca-Tahi utca Pennynél lévő 193. számú MPL csomagautomata (cím: 1135 Budapest, Jász utca 105)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában