Útinform

2023.08.23. 07:11

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

- az M0-s autóút csomópontja és Ócsa között az útmenti növényzetet gondozzák. A 26-os és a 29-es km között mindkét pályaoldalon az aktuális munkaterületnél egy sávot lezártak.

- Kecskemét térségében javítják a szalagkorlátot. A 91-es és a 95-ös km között mindkét pályaoldalon a mozgó terelés mellett a külső sávba kell sorolni.

- Röszke felé, a Csengele pihenőhely és Balástya között az elválasztósáv növényzetét kaszálják. A 131-es és a 147-es km között az aktuális munkaterületnél csak a külső sáv járható.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten a 86-os km-nél csomópontépítés miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

Az 52-es főúton,

- Kecskemét közelében, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik.

- Solt-Kissolt városrészének közelében javítják a burkolatot. A 48-as és az 50-es km között az aktuális munkaterületnél félpályás korlátozás van érvényben.

Az 55-ös főúton,

- két helyen, Újfalu térségében, az 50-es km-nél, illetve Felsőszentiván és Csávoly, azaz a 84-es és a 86-os km között kell építési munkák miatt forgalomkorlátozásra számítani.

- Felsőszentiván és Baja között az útmenti növényzetet kaszálják. A 80-as és a 98-as km között az aktuális munkaterületnél jelzőtábla hívja fel a figyelmet a félpályás korlátozásra.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában