Közlekedés

2023.08.15. 08:04

Útinform: ezeken a helyeken dolgoznak kedden az utakon Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com/ illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Ócsa és Újhartyán között az elválasztó sávban dolgoznak. 7.00 órától 18.00 óráig a belső sávot szakaszosan lezárják.

Szintén Röszke irányába, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, a belső sáv lezárása mellett dolgoznak. 8.00 órától 15.00 óráig csak a külső sáv járható.

Ugyanezen az oldalon, Kistelek térségében, a 145-ös és a 150-es kilométer között a szalagkorlátot javítják. Reggel fél 8-tól délután 5-ig váltakozó sávlezárás zavarja a forgalmat.

Gyál és Lajosmizse között több helyen is fenntartási munkát végeznek, 8.00 órától 17.00 óráig, mindkét irányban váltakozó sávlezárásra készüljenek.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a 86-os kilométernél csomópontépítés miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

A 44-es főúton Kecskemét térségében, a 8-as kilométernél új, körforgalmú csomópontot építenek, mindkét oldalon egy sávot lezártak.

Az 51-es főúton Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél csomópont építése miatt kell félszélességű lezárásra számítani.

Az 52-es főutat Kecskemét közelében, az 1-es kilométernél építési munka lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik.

Az 55-ös főúton Felsőszentiván térségében, a 83-as és a 85-ös kilométer között csatornáznak, mindkét irányban egy sávot lezártak. Alkalmanként a fél útpályát is lezárják, olyankor jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában