Kecskemét

2023.08.02. 16:07

Posta Pont nyílhat szeptemberben a Hunyadivárosban

A lakók életének megkönnyítése érdekében Posta Pontot terveznek nyitni a Hunyadivárosi Közösségi Házban, ugyanis a városrészben bezárt posta hiánya hátrányosan érinti a lakosságot.

Lizik-Varga Katalin

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

– Már a posta bezárásának első pillanatától gondolkodni kezdtünk azon, hogyan is pótolhatnánk a szolgáltatásokat a városrészben – mondta Pászti András, hunyadivárosi képviselő. Ugyanis nagyon sokan kérték, hogy próbáljunk találni valami megoldást erre a problémára – magyarázta. Hozzátette, hogy a témával kapcsolatban folyamatosan folynak a tárgyalások, és most úgy néz ki, hogy ősszel, pontosabban szeptemberben akár meg is nyílhat a Posta Pont a Hunyadivárosi Közösségi Házban.  

Mint mondta, a városvezetés és a Magyar Posta is nyitott erre a megoldásra, de ehhez partnereket kellett először keresni. A Posta Pontnak az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület által működtetett Hunyadivárosi Közösségi Házban alakítanak ki helyet, ahol ezentúl kényelmesen intézhetik majd postai ügyeiket a hunyadivárosi lakosok.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában