Környezetszépítés

2023.08.28. 17:59

Megszépítik főterüket a kunbaracsiak

Minden korábbinál nagyobb számú nevezéssel ünnepli 30. születésnapját a Virágos Magyarország verseny. Idén már közel 400 település, közöttük Kunbaracs, méreti meg magát.

Gulyás Sándor

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A község a főtérre helyezte a hangsúlyt. Az önkormányzat célja a szép, virágos környezet kialakítása és a lakosság figyelmének ráirányítása az élhető, igényes lakókörnyezetre. A park közösségi térként is funkcionál esküvők, különböző rendezvények alkalmával fotózási célt is szolgál. Remek hangulatú életképek készülhetnek a szép, virágos környezetben itt, a homokhátsági település központjában. Az ide érkező vendégek is megcsodálhatják a település parkját és kellemes emlékkel, maradandó élményekkel térhetnek haza. A kertész- és tájépítészmérnökök, turisztikai szakemberek közreműködésével a már javában zajló zsűrizés után az őszi, ünnepélyes díjátadón derül majd ki, hogy Kunbaracs község kap-e elismerést környezetszépítő munkájáért.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában