Útinform

2023.08.22. 07:11

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,
- sövényvágás miatt szakaszosan elkerítik a belső sávot, az M0-s autóúti csomópont és az ócsai csomópont között reggel fél 7 és délután 6 óra között. A munkavégzés mindkét irányt érinti.
- Kistelek és Petőfiszállás között is kaszálnak napközben, a 126-os és a 137-es kilométer között, az aktuális munkaállomásnál mindkét irányban a külső sávba kell sorolni.
- Röszke felé, a 73-as kilométernél 7.30 és 9.30 között, valamint a 85-ös kilométernél 10.00 és 11.30 között ugyancsak hídmosást végeznek, a leállósávot lezárják.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten a 86-os kilométernél csomópontépítés miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

Az 51-es főúton Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél csomópont építése miatt kell félpályás lezárásra számítani.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás és Solt között kátyúznak reggel 7 óra és délután 3 óra között. Az aktuális munkaterületnél félpályás lezárás lesz érvényben.

Az 52-es főutat Kecskemét közelében, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik.

Az 55-ös főúton két helyen, Újfalu térségében, az 50-es kilométernél, illetve Felsőszentiván és Csávoly, azaz a 84-es és a 86-os kilométer között kell építési munkák miatt forgalomkorlátozásra számítani. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában