Tiszakécske

2023.08.21. 12:48

Bikini- és Hooligans-koncert zárta a tiszakécskei ünnepet a Tisza-parti Szabadidőparkban – galériával

Nem bíztak semmit sem a véletlenre az augusztus 20-i tiszakécskei műsor szervezői, az Arany János Művelődési Központ dolgozói, mert kitűnő programot állítottak össze. Mindenki megtalálta benne a számára megfelelőt.

Szentirmay Tamás

A zenekar tagjai a még most is jól hangzó és ismert számaikat adták elő, az akkorra már több ezres számú közönség előtt

Fotó: Szentirmay Tamás

Már délután egy órától színes, zenés-táncos kavalkád várta az érdeklődőket a Tisza-parti Szabadidőparkban. A Taiko japán dob show egy más világba röpítette el a keleti zene kedvelőit. Az erdélyi Antal Tibor és Gyimesvölgye Férfikórus hangja betöltötte a teret. A Mikoropódium előadásában pedig kicsik és nagyobbak is megtalálhatták a bábművészet nehézségét és szépségét.

A kora délutáni programban Bikini koncert szerepelt. A negyven éve fennálló zenekar tagjai: D. Nagy Lajos, Németh Alajos, Lukács Peta, Mihalik Viktor és Makovics Dénes, a még most is jól hangzó és ismert számaikat adták elő, az akkorra már több ezres számú közönség előtt. Őket a Hooligans együttes követte, majd pedig tűzijátékkal zárult a nap.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában