Verseny

2023.08.24. 09:47

A borlovagrend tagjai főzték a legízletesebb halászlevet Tasson

Jótékony célú halászléfőző versenyt rendezett a hétvégén a Tassi Helytörténeti Egyesület a Darányi Ignác Borlovagrend, a Tassi Kulturális Egyesület és az önkormányzat támogatásával. A rendezvényt a tassi Duna parton, a Bánhidi ligetben tartották meg.

Gulyás Sándor

Fotó: Kapott fotó

A reggeli vihar és felhőszakadás „átszervezte” a programot, és a délelőtti kezdést át kellett tenni délutánra. Barátságos, verőfényes időben állhatott a bogrács mögé a nyolc csapat. Kiváló minőségű, igazi tassi halászlevek készültek, emellett persze igazi dunai sült keszeg illata is csábította a résztvevőket. A kiváló hangulatú rendezvényt élő zene tette hangulatosabbá. 

A háromtagú zsűri, Asztalos István, Vizeli István és Kálazy Ingrid értékelte az ételeket, és adta át a díjakat.  A versenyt a Darányi Ignác Borlovagrend csapata nyerte, megelőzve a helytörténeti és a kulturális egyesületet. Az egybehangzó megállapítások szerint mindenki nyertese volt a délutánnak, ami estébe nyúló beszélgetéssel, borozgatással ért véget. Az esemény bevételét a szervezők a tassi múzeum és közösségi tér további felújítására fordítják, amit a Tassi Helytörténeti Egyesület tulajdonában álló épületében fognak kialakítani.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában