Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft.

2023.07.24. 12:49

Tisztán tartják Kecskemét játszótereit

Egész évben, de nyáron, a jó időben még fontosabb, hogy a játszóterek tiszták és rendezettek legyenek. A Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft. munkatársai igyekeznek is biztosítani ezt a városban.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: KVÜ

Egy közösségi tér mindig lehet szebb, mindig lehet tisztább. Igaz ez a játszóterekre is, pláne a tavasztól őszig tartó időszakban, hiszen a melegebb hónapokban sokkal nagyobb a parkok igénybevétele.

Fontos, hogy ne csak elvárjuk a játszóterek tisztaságát, de mi magunk is tegyünk érte, vagy legalábbis ne rongáljuk. Bár egész évben tapasztaljuk, de a szemetelés nyáron, illetve a jó időben talán még nagyobb probléma, mint az év hidegebb részében. Ilyenkor többen használják a közösségi parkokat és játszótereket, és előfordulhat, hogy nem feltétlen rendeltetésszerűen. 

A Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft. igyekszik a lehető legtisztábban tartani a gyermekek számára a tereket. Hétfőn délelőtt például a Latabár Kálmán téri, vagyis a Zrínyi iskolához közeli játszóteret tisztították.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában