Tájékoztatás

2023.07.29. 19:17

Munkálatok miatt vízhiányra kell számítani Soltvadkerten, a Koltói Anna utcában

Hétfőtől Soltvadkerten, Koltói Anna utcában munkálatok miatt nem lesz víz.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Kiskunvíz tájékoztatása szerint, július 31 és augusztus 15 között, végezik Soltvadkerten, Koltói Anna utcában a már megépített gerincvezeték vízhálózatra történő rákötését, valamint a lakossági bekötővezetékek aknában való átkötését. Ezért ebben az időszakban vízhiányos időszakokra kell számítani.

Vízhiányra az érintett szakasz 20/1 házszámtól-78 házszámig a páratlan oldalon 39 házszámtól 107 házszámig lehet számítani.

Kérik, hogy az érintettek együttműködését, mivel a megjelölt időszak után a régi gerincvezeték megszűnik és amennyiben nem tudnak a Kiskunvíz munkatársai bejutni a vízmérő aknába és átkötni az új bekötést az ingatlan vízhálózatára, úgy az ingatlan vízellátása nem lesz megoldott.

Amennyiben a kivitelezéssel kapcsolatban kérdésük, észrevételük van, a Kiskunvíz Kft. 20/9421-622 központi telefonszámán érdeklődhetnek (hétfőtől-péntekig 7:00-15:00 között). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában