NMHH

2023.07.07. 15:32

Lezárult a kecskeméti rádiós frekvenciapályázat

Körzeti vételkörzetű kereskedelmi rádiót működtethet decembertől a kecskeméti 96,5 MHz rádiós frekvenciapályázat nyertese – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Közleményük szerint a Kecskemét 96,5 MHz-es rádiós frekvencián jelenleg a Gong Rádió Kft. folytat médiaszolgáltatást. A médiatanács 2011-ben kötött szerződést a szolgáltatóval. A jogosultság vételkörzete 2012-ben a nagykőrösi, majd 2014-ben a gyömrői és a csongrádi frekvenciákkal bővült. A keceli, a bajai és a solti frekvenciákkal hálózatba kapcsolt szolgáltatás alapjogosultsága december 13-án lejár. Mivel a médiatanács a jogosultságot egy alkalommal már megújította, a testület március 10-én pályázati felhívást tett közzé a frekvencia legkorábban december 14-vel kezdődő használatára – írták. Mint olvasható, a pályázati ajánlatok benyújtásának napján, április 19-én egyedüli pályázóként az Echo Penisola Kft. nyújtott be pályázati ajánlatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában