Önálló est

2023.07.14. 17:25

Hobo lépett fel Ballószögön

Hobo adott önálló estet a ballószögi faluházban. Az esten megszólaltak általa József Attila, Jim Morrison, Vlagyimir Viszockij gondolatai, szerzeményei.

Sebestyén Hajnalka

Földes László Hobo lépett fel a faluházban

Fotó: Beküldött fotó

Nagy Gabriella művelődési szakember számolt be a részletekről. Megtelt a Ballószögi Faluház a napokban, több mint 130-an vártak arra, hogy találkozzanak Földes László Hoboval, és egy bensőséges, közeli zenei és színházi élményben részesüljenek.

Hármasoltár a címe Hobo önálló estjének, amelyben három géniusznak állít emléket, akik nagy hatással voltak rá. Az esten Földes László által megszólaltak József Attila, Jim Morrison, Vlagyimir Viszockij gondolatai, szerzeményei. Tehát az előadás költészet és zene volt egyben, olykor bluesosan, néhol rock and rollban, egyszer csendességgel, mélységben, máskor erősen, Ballószög utcáira is hangot küldve.

Az előadás a Déryné Program hozzájárulásával valósult meg. Az est végén Hobo természetesen találkozott a közönséggel, fényképezkedett, dedikált és beszélgetett.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában