Ünnepség

2023.05.06. 21:03

Zsúfolásig megtelt a ballagási ünnepségre a halasi református templom – galériával

Zsúfolásig telt a halasi református nagytemplom szülőkkel, barátokkal, ismerősökkel, a Szilády Áron Református Gimnázium végzőseit Szabó Ferenc igazgató és Bocskorás Bertalan református lelkész búcsúztatta.

Pozsgai Ákos

Közel száz diák ballagott el a Sziládyból

Fotó: Pozsgai Ákos

A gimnázium végzős diákjai utoljára még végig járták iskolájuk virágokkal feldíszített folyosóit, majd együtt vonultak át a református templomba, ahol már a hozzátartozóik, a barátaik és az ismerőseik várták őket és elsőként az iskola zászlóját vivők vonultak be. Szabó Ferenc igazgató köszöntőjében elmondta, hogy az elmúlt négy és hat év alatt a végzős diákok a megszerzett tudás mellett életre szóló lelki táplálékot is kaptak az iskolai és egyházi közösségtől. Az intézményben töltött évek nem volt hiábavalók, amit jól mutatnak a végzősök tanulmányi eredményei.

– A 96 tanuló 4,52-es tanulmányi átlaggal zárta az utolsó tanévet és 223 tantárgyi dicséretet szerzett, 39 kitűnő és jeles rendű végzős diák végzett – mondta az igazgató. A ballagási ünnepségen a diákoktól búcsúzott Bocskorás Bertalan református lelkész, majd átadták az iskolai elismeréseket az arra érdemes diákoknak, tanároknak és szülőknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában