Útinform

2023.05.28. 07:19

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat vasárnap Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskunban.

baon.hu

Forrás: shutterstock.om / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan.

Rendezvények:

Bács-Kiskun vármegyében, Hajós településen (Hajós pincefalu) az Orbán Napi borünnep miatt ideiglenes forgalomkorlátozást vezettek be az 54-es főúton, a hajósi csomópont környezetében. Rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom este 10 óráig. Megállást tiltó és sebességkorlátozó táblákat helyeztek ki az érintett szakaszokra. (54-es főút, 77-es kilométernél)

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán a főváros felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet. (50479-es és 50485-ös jelű ágak)

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten az Árpád körúton, a Dózsa György út csomópontja előtt közmű építési munkákat végeznek. A 86-os kilométernél félpályás útlezárás van érvényben. 

A 44-es főúton, Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt az 5-ös kilométernél, illetve 8-as kilométernél félpályán halad a forgalom.

Az 51-es főúton Dunavecsénél, a Kelédháti utca kereszteződésénél körforgalmú csomópontot alakítanak ki. A 72-es kilométernél félpályás lezárásra és jelzőlámpás forgalomirányításra kell számítani.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.
A 441-es főúton Nagykőrös határában, a temetőnél új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as kilométernél egy sávosra szűkítették az útpályát, ezért a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Mindennaposak a torlódások, ezért az arra közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak!

Kamionstop:

Az ünnepi kamiontilalom (05.28-án) vasárnap 6 órától 22 óráig tart, majd hétfőn, (05.29-én) ugyancsak 6.00-tól 22.00-ig lesz érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában