Adomány

2023.05.26. 10:49

Jótékonysági sütivásárral segítik a félegyházi Serfőző Jocikát és családját

A Kiskunfélegyházi Erőemelő Sportegyesület és a félegyházi önkormányzat közösen jótékonysági sütivásárt rendez szombaton a városi sportcsarnok aulájában az Erőemelő Liga Kupa verseny keretében.

Vajda Piroska

Fotó: Vajda Piroska

A szervezők a tizenkét éve ágyban fekvő Serfőző Jocika gyógykezelésére gyűjtenek. Mint arról korábban beszámoltunk tizenkét éve egy szerencsétlen balesetben súlyos áramütés érte az akkor kétéves Serfőző Jocikát, aki azóta kénytelen ágyban fekve tölteni az életét. Ellátása huszonnégy órás felügyeletet igényel, ami fizikailag, lelkileg és pénzügyileg is komoly feladat elé állítja a szülőket. A félegyháziak ezúttal azért gyűjtenek, hogy adományaikkal megkönnyítsék a család életét.

A szervezők várják a sütni szándékozók felajánlásait, valamint az édesszájú vásárlókat is. Jocika édesanyja mindenmentes almás süteménnyel készül, édesapja pedig illatos házi sütésű kenyereket készít a napra. Az eseménnyel kapcsolatban az érdeklődők hívhatják a főszervezőket: Bajzák Andreát a 06 20/262-6122, Kovácsné Nagypál Anitát pedig a 06 30/799-0171 telefonszámon.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában