Ballagás

2023.05.06. 20:29

Hét osztály búcsúzott el a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolából – galériával

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola ballagási ünnepsége zajlott péntek délután, a végzős diákok vettek búcsút az alma matertől. Dr. Komáromi Szilárd igazgató adta át az iskola elismerő díjait, szép hagyomány, hogy a kitüntetettek neveit tartalmazó díszoklevelet az intézményvezető az iskola céhládájába helyezte el.

Pozsgai Ákos

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola végzősei i búcsút intettek pénteken

Fotó: Pozsgai Ákos

Az idén 130 éves intézményből hét osztály búcsúzott péntek délután az iskola udvarán tartott ballagási ünnepségen, ahol a végzős diákok nevében Szvetnyik Nikolett adta át az iskola igazgatójának, Komáromi Szilárdnak a ballagó tarisznyát. Az iskola vezetője arra biztatta a végzős diákokat, hogy találják meg a helyüket az életben, dolgozzanak, de az életük ne csak a munkából álljon. A munkájuk eleinte csak a saját életüket szolgálja majd, idővel pedig a házastársukét és a gyermekükét, majd az öregedő szülő mindennapjait, de mindvégig azokét, akik életét a munkájukkal teszi majd jobbá, boldogabbá és teljesebbé – fogalmazott az iskola igazgatója.

Idén is átadták az iskola díjait, a kitüntetettek nevét rögzítő díszoklevelet az iskolai céhládába helyezte el az intézmény vezetője, amely évtizedek óta hagyomány az iskola életében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában