Kormányablak

2023.05.02. 15:44

Helyben intézhetik az okmányügyeket a kiskunmajsai járásban

Ezen a héten a majsai kistérség minden településén igénybe lehet venni a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat avagy a „kormányablakbusz” szolgáltatásait.

Tapodi Kálmán

A kormányablakbusz kedden Szankon járt, ahol élt a helyben történő ügyintézés lehetőségével Vindeczkerné Faddi Mária, akivel ott volt kislánya Hanna is

Fotó: Tapodi Kálmán

A mobil hivatalban az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyköröket, benyújthatják kérelmeiket hatósági ügyekben, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről. Többek között: személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre, ügyfélkapu regisztrációra is lehetőségük van. A kormányablakbusz kedden Szankon járt, ahol élt a helyben történő ügyintézés lehetőségével Vindeczkerné Faddi Mária, akivel ott volt kislánya Hanna is. Az ügyfélkapuval kapcsolatban Fürediné Aradi Anikó, a majsai járási hivatal munkatársa volt az ügyfél segítségére.

A kormányablakbusz szerdán Csólyospáloson lesz 08:00-12:00 óra között községháza előtti parkolóban. Kömpöcön szintén szerdán, 13:00-15:00 óra között lehet ügyeket intézni a polgármesteri hivatal előtt. Jászszentlászlón csütörtökön 07:00-10:00 óra között várják az ügyfeleket a piactéren. Mobil kormányablak aznap Móricgáton is felkereshető 11:00-14:00 óra között, a faluháznál. Kiskunmajsán pénteken 08:00-11:00 óra között intézhetők az okmányügyek a piactéren.

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában