Programajánló

2023.05.19. 18:48

Egészségnapra készülnek Baján

Egészséges ételek kóstolója, állapotfelmérés és szűrővizsgálatok: szombaton ismét városi egészségnapot szerveznek Baján, a Bácskai Kultúrpalotában, ahová korhatár nélkül várnak mindenkit 9 és 13 óra között.

Rab Rita

Szűrővizsgálatokkal várják az érdeklődőket

Fotó: Rab Rita / archív-felvétel

Az érdeklődőket egyebek között egészségügyi szűrővizsgálatokra (vércukor, vérnyomás, stresszállapot felmérés, testösszetétel mérés) várják. Ismeretterjesztő előadásokat tartanak több témában is 10 órától. Elsőként a hatékony stresszoldásról lesz szó Gyurkity Kriszti előadásában, majd Reiner Ivett hangterapeuta Hangfürdő címmel tart harmonizáló koncertet több alkalommal a délelőtt folyamán. 

A betegségek az érzelmeink tükrében, illóolajokkal címmel Kőnigné dr. Péter Anikó kutató analítikus, fitoterapeuta előadását is meghallgathatják a jelenlévők. Természetesen ezúttal sem maradnak el a bemutatóval egybekötött természetgyógyászati szaktanácsadások és a biokertészetből származó gyógynövények ismertetői. Kineziológiával is ismerkedhetnek az érdeklődők, de kipróbálhatják a Bemer és Magneter terápiát, az Acces Bars kezelést is. Elmaradhatatlan a láb- és  lazító hátmasszázs, illetve a mozgásterápia gyermekprogram. A vizsgálatok kiegészítéseként egészséges ételeket és gyógyteákat, illetve mentes ételeket és cukrász süteményeket ízlelhetnek a jelenlévők.

A közelgő nyárra is tekintettel anyajegy- és melanomaszűrés is lesz a helyszínen. Dr. Kövesdi Dorottya bőrgyógyász szakorvos jelölt várja az érdeklődőket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában