Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

2023.05.25. 18:25

Az övék lesz éjjel is a tér Kecskeméten

Ezen a héten, pénteken este rendezi meg a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér az Éjszakai forgatag néven ismert sportos és játékos szórakozási lehetőséget, amelyre kortól és nemtől függetlenül minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Vincze Miklós

Asztalteniszben is megmérettethetik magukat az érdeklődők

Forrás: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér / archív-felvétel

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 2023. május 26-án, pénteken 18 órától újra megrendezi az Éjszakai forgatag néven ismert sportbajnokságát. 

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – felismerve a Kecskemét város lakóinak az igényeit – évek óta igyekszik minél több sportos kikapcsolódási formát nyújtani a lakosság, és nem mellékesen a fiatalok számára. Ennek szellemében a sportkör 2007 óta tagja a Magyarországi Éjféli Sportbajnokság Egyesületének, azóta minden hónapban megrendezi az Éjszakai Forgatagot, amelyben a kultúra, a bűnmegelőzés és a sport együtt jelenik meg.

Az érdeklődőket most pénteken este 18 órától várják a rendezők. A sportos éjszaka folyamán csocsó-, darts- és asztalitenisz versenyekkel várják az érdeklődőket, ezekre a viadalokra kortól és nemtől függetlenül mindenki ingyen nevezhet. Egyáltalán nem mellékesen a sportágak legjobbjai éremdíjazásban részesülnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában