Tájékoztató

2023.05.04. 10:59

A kiskunfélegyházi majálison is toboroztak a rendőrök

Az elmúlt napokban is folyamatosan toborozta a rendőrök Bács-Kiskunban.

baon.hu

A rendőrök jártak többek között a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum diáknapi rendezvényén, valamint a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Tangazdaságának diáknapján

Forrás: police.hu

A toborzók az elmúlt napokban sem tétlenkedtek – írja a police.hu. Jártak többek között a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diáknapi rendezvényén, valamint a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Tangazdaságának diáknapján.

Az egyenruhások a végzős tanulókat tájékoztatták a határvadász, a járőr és az iskolaőr hivatásokról, a felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról. Az eseményt különleges rendőrségi felszerelések és toborzási anyagok színesítették.

A kiskunfélegyházi Parkerdő Majális volt a toborzók harmadik célpontja. A május 1-ei rendezvényen rendőrségi sátor várta azokat, akik az ünnepi pihenést piknikezéssel töltötték.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában