Szemétszedés

2023.04.01. 12:04

Önkéntesek szépítették meg Csólyospálos utcáit – galériával, videóval

Kisdiákok, cserkészek, felnőtt férfiak és faluszépítésben minden évben jeleskedő Csólyospálosi Asszonyok Közössége is volt a szombati falutakarításon, amit a „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” összefogva a település önkormányzatával, immár harminckettedik alkalommal hirdetett meg.

Tapodi Kálmán

Sokan csatlakoztak a szemétszedéshez

Fotó: Tapodi Kálmán

 Az önkénteseket Á. Fúrús János polgármester üdvözölte a községháza előtt és mondott köszönetet, hogy ennyien vállalták, hogy ismét tesznek a település tisztaságáért. Az utak mentén ugyanis még mindig rengeteg az eldobált szemét és emiatt kell megismételni az utak menti takarítást. 

A szervezők a résztvevők számára kesztyűt, láthatósági mellényt és szemetes zsákokat is biztosítottak. A szeméttel teli zsákokat az önkormányzat foglalkoztatottjai segítségével gyűjtötték össze. Az önkéntes jutalma a négy órás akció végén egy zúzapörkölt volt, amit a község egyik legjobb húsfőzője, Harkai Zoltán készített el a Közösségi Házban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában