Hasznos információk

2023.03.14. 09:53

A kiskőrösi főtéren kivetítőkön is követhető lesz Orbán Viktor ünnepi beszéde

Szedmák Tamás, Kiskőrös alpolgármestere a szerda délutáni kiskőrösi ünnepséggel kapcsolatban megosztott néhány információt.

Barta Zsolt

Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet március 15-én Kiskőrösön

Forrás: Mediaworks / archív-felvétel

Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet március 15-én Kiskőrösön. A közösségi médiában az alábbiakat írta Szedmák Tamás, alpolgármester.

– Sokféle téves információ kering a térségben a holnapi nagyszabású kiskőrösi ünnepséggel kapcsolatban. Ezúton is szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a 14.15-kor kezdődő ünnepség bárki számára ingyenesen, bármiféle előzetes regisztráció nélkül megtekinthető a helyszínen. Tehát bárki odajöhet, nem kell regisztrálni, feliratkozni, jelentkezni – írta bejegyzésében.

Mint hozzátette, a főtér több pontján is óriás kivetítők lettek elhelyezve a várható nagy tömeg miatt, így aki távolabb tud csak helyet találni a rendezvény helyszínén, az is kiváló minőségben tekintheti meg a kulturális műsort és a miniszterelnöki beszédet.

Az alpolgármester azt is közölte, hogy az 53-as út főterének átvezető szakasza lezárásra kerül a rendezvény ideje alatt, így a főtér mellett az úttest is rendezvénytérként lesz használható ebben az időben.

– A kiskőrösi lakosoktól szeretnénk kérni, hogy amennyiben nem laknak túlságosan messze a városközponttól, lehetőleg gyalogosan érkezzenek és ne gépjárművel – írja az alpolgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában