Továbbtanulás

2023.02.03. 12:55

Várja a jelentkezőket a bajai főiskola

A 2023-as általános felsőoktatási felvételi eljárásban február 15-ig lehet jelentkezni az Eötvös József Főiskola (EJF) szeptemberben induló képzéseire. Az idei évtől nincs minimumponthatár és emelt szintű érettségi sem kötelező.

Márton Anna

Még lehet jelentkezni a Eötvös József Főiskolára

Forrás: Beküldött fotó

Az Eötvös József Főiskola több mint 150 éves múlttal rendelkezik. A főiskola az egykori „Tanítóképző” örökségét megőrizve 21. századi modern oktatást biztosít hallgatóinak. A Pedagógusképző Intézetben biztos elméleti alapokra építő, korszerű módszereket alkalmazó  tanítókat, óvodapedagógusokat, csecsemő- és kisgyermeknevelőket képeznek. A tanító és az óvodapedagógus alapszak német vagy horvát nemzetiségi szakiránnyal, illetve cigány-roma képzési irányultsággal is választható. A főiskola képzései azonnal hasznosítható, értékes tudást adnak, amely a végzés után biztos elhelyezkedést jelent. Az EJF a pedagógusszakok mellett gazdálkodási és menedzsment alapszakot és felsőoktatási szakképzést kínál. A Gazdálkodási Intézetben a leendő közgazdászok a munkaerőpiaci igényekhez illeszkedő, gyakorlatorientált oktatásban részesülnek, melyhez vállalkozásbarát szemlélet társul.

A felvételizőket sport, kultúra, fejlett informatikai és könyvtári háttér, valamint kiváló közösség várja. A hallgatók számára számos ösztöndíjat kínál a főiskola. Az elsőéves nappali tagozatos hallgatók rektori ösztöndíjra pályázhatnak, amely az első tanulmányi évben egy egyszeri 100 ezer forint összegű juttatás. Az EJF hallgatói tanulmányaik során külföldön is bővíthetik ismereteiket az intézmény népszerű Erasmus+ programjai keretében. A főiskola folyamatosan fejlődik. Az elsőéveseket megújult és megszépült környezet fogadja. A belvárosban található kollégium jól felszerelt. Baja kellemes, mediterrán hangulatú kisváros, ideális helyszínt nyújt a fiataloknak. A főiskolára 2023. február 15 éjfélig lehet jelentkezni a www.felvi.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában