Útinform

2023.02.17. 07:39

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Főutak:

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.  

Az 54-es főúton Nemesnádudvar térségében, a 85-ös kilométernél napi fenntartási munkákat végeznek, a félpályás lezárásnál jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Az 55-ös főúton Csávoly és Felsőszentiván térségében napi fenntartási munkákat végeznek. A 78-as és a 88-as kilométer között az aktuális munkaterület mellett útszűkületre és sebességkorlátozásra kell számítani. 

A 441-es főúton Nagykőrös átkelési szakaszán, a 18-as kilométernél útépítés miatt útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben. 

Kamionstop:

Ezen a hétvégén a kamiontilalom február 18-án, szombaton 22.00-tól február 19-én, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.
2023. március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre a tilalom nem vonatkozik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában