Útinform

2023.02.20. 07:25

Mutatjuk, hol számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a hétfői napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M44-es autóúton, a Lakitelek felé vezető oldalon, Szarvas térségében a 70-es kilométernél a délelőtt folyamán a sérült szalagkorlátot javítják, előbb a külső, majd a belső sávot kerítik el.

Főutak:

Az 51-es főúton, Dávod és Hercegszántó közötti szakaszon, napi fenntartási munkát végeznek. Közel 10 kilométeres szakaszon, az aktuális munkaterület mellett csak a fél útpálya lesz járható. (7.30-14.45-ig, 181-190 km)

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.  
A 441-es főúton, Nagykőrös átkelési szakaszán, a 18-as kilométernél útépítés miatt útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben. 

Kamionstop:

Ezen a hétvégén a kamiontilalom február 25-én, szombaton 22.00-tól február 26-án, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.
2023. március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre a tilalom nem vonatkozik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában