Útinform

2023.02.08. 07:21

Ma is több helyen dolgoznak az utakon Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán 
- Kecskemét térségében kátyúznak. 7.00 és 9.00 óra között a Röszke felé vezető oldalon, a 89-es km környezetében a külső és leálló sávot lezárják. Ezt követően 11.00 óráig a 123-as km-nél folytatódik a munka, ugyancsak a külső sáv zárása mellett. 
- A főváros felé autózókat érinti, hogy Kiskunfélegyháza közelében az elválasztó sáv padkáját javítják. A 119-es km-nél déltől ½ 4-ig a belső sávot lezárják, a forgalmat a külső sávra terelik.  

Főutak:

A 49-es főúton, Csenger közelében, egy híd dilatációs szerkezetét javítják. Az 50-es km-nél útszűkület mellett dolgoznak.

Az 51-es főúton Baja és Hercegszántó között javítják a burkolatot. A munkaterületnél felére szűkítik az útpályát és jelzőőrök segítik a közlekedést.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek. 

A 311-es főúton, Nagykátán csomópontot építenek. Az 1-es km-nél útszűkület, alkalmanként félpályás korlátozás és 30 km/h-s sebességkorlátozás nehezíti az átjutást.

A 441-es főúton, Nagykőrös átkelési szakaszán, a 18-as km-nél útépítés miatt útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben. 

Kamionstop:

Ezen a hétvégén a kamiontilalom február 11-én, szombaton 22.00-tól február 12-én, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.
2023. március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre a tilalom nem vonatkozik a tilalom.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában