Baja

2023.02.28. 17:44

Előkelő helyen végzett a Türr István Technikum

A Bajai SZC Türr István Technikum számos neves budapesti és megyeszékhelyen működő technikumot megelőzve a 37. helyen szerepel a TOP 100-as listán.

Rab Rita

A Bajai SZC Türr István Technikum a 37. helyen szerepel a TOP 100-as listán

Forrás: Bajai SZC Türr István Technikum Facebook-oldala

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, az Innovációs és Képzéstámogató Központ nemrégiben közzétette a technikumok 2023. évi TOP 100-as listáját, mely a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közhiteles adatai alapján, a tanulók bemeneti és képzési-kimeneti teljesítményének, az intézmények oktatói létszámának és digitális ellátottságának figyelembevételével készült. 

Az elemzés vizsgálta, hogy a tanulók milyen tanulmányi eredménnyel érkeznek az intézményekbe, hogyan aránylik az évismétlők száma az intézmény tanulói létszámához, és milyen eredménnyel teszik le az érettségi vizsgát. Mindezen mutatók függvényében a bajai székhelyű középiskola a 100-as lista első felében foglal helyet. Az eredményre a pedagógusok mellett az intézmény tanulói is büszkék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában