Szavazás

2023.02.01. 10:07

Döntse el Ön, ki legyen az Év embere és az Év sportolója!

A Petőfi Népe és a baon.hu keresi 2022 Év emberét és az Év sportolóit! Olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjat.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Petőfi Népe és a baon.hu kiemelt figyelmet fordít arra, hogy beszámoljon a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, Bács-Kiskun vármegyei emberekről, azok munkásságáról. Legyen szó közéletről, kultúráról, tudományról, nagyszerű teljesítményekben bővelkedik szűkebb pátriánk. Hírportálunkon folyamatosan olvashatnak mindennapi emberek kivételes tetteiről, vagy éppen nem mindennapi emberek példamutató tevékenységéről. Az ő munkájukat, munkásságukat szeretnénk még inkább elismerni, ezért hirdettük meg az Év embere szavazásunkat

Nézzük a jelölteket!

Barta Dóra
Cseke Péter
dr. Domján Mihály
dr. Kelemen Edit
Kósa István
Krámer Iván
Mikulás Ferenc
Székely Gábor
Tarján Levente
Tóth Tibor

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben is, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2022 szavazást is. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Bács-Kiskunban

Íme a jelöltek, kategóriánként.

Legjobb férficsapat:

Kecskeméti TE (labdarúgás)
Duna Aszfalt DTKH Kecskemét (kosárlabda)
Kiskunfélegyháza (labdarúgás)
ScoreGoal Kecskemét Futsal (futsal)
Kecskeméti RC (röplabda)

Legjobb női csapat:

Bácsalmási PVSE (kézilabda)
Nemesnádudvari NKSZE (kézilabda)
Kerekegyháza (labdarúgás)
Mercedes KLC megyei U15 (labdarúgás)
Kiskunhalasi Szilády RFC (futsal)

Legjobb férfi sportoló:

Nagy Krisztián (labdarúgás)
Wittmann Krisztián (kosárlabda)
Püspöki Patrik (birkózás)
Faldum Gábor (triatlon)
Biró Attila (futsal)

Legjobb női sportoló:

Blaszák Lilla (úszás)
Árva Cintia (súlyemelés)
Jámbor-Herceg Réka (kézilabda)
Mohay Janka (úszás)
Ferenczi Fanni (küzdősport)

Az Év embere szavazáson egy nyertes kerül ki győztesen, aki az olvasói szavazatok alapján a legtöbb voksot kapja, míg az Év sportolója esetében kategóriánként az Olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás február 14-én délelőtt 10 óráig tart.

Kérjük, kattintson az Év embere és az Év sportolója oldalunkra, és szavazzon a jelöltekre! Ezt naponta egyszer teheti meg, de kérjük, látogasson el másnap is az oldalakra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában