Útinform

2022.12.27. 07:33

Kedden is több helyen dolgoznak az utakon Bács-Kiskunban

Összegyűjtöttük, hol találkozhatunk a Bács-Kiskun megyei közutakon útlezárásokkal és korlátozásokkal kedden.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét déli határában a 90-es kilométernél, illetve Kiskunfélegyháza északi határában a 111-es kilométernél optikai kábeleket telepítenek. Útszűkület és sebességkorlátozás követel figyelmet. 

Az 51-es főúton, Dusnok és Sükösd között az út menti növényzetet metszik. A 139-es és a 141-es kilométer között szakaszosan félpályás lezárásra készüljenek!

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 167-es és a 171-es kilométer között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 54-es főút elején, Kecskemét déli határában az 1-es kilométernél, az 5-ös főúti körforgalomnál optikai kábeleket telepítenek, irányonként csak egy-egy sáv járható. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában