Tiszti klub

2022.12.05. 20:11

Férfinapot ünnepeltek a nyugdíjas rendvédelmiek Kecskeméten – galériával

Férfi tagjait ünnepelte a Repülők és Rendvédelmiek Bajtársi Egyesületének közössége a nemzetközi férfinap alkalmából hétfő délután, a kecskeméti Tiszti Klubban.

Horváth Péter

A mikulás is megajándékozta a tagtársakat

Fotó: Bús Csaba

 Gyalainé Nagy Éva elnök köszöntötte a férfi tagokat, és gratulált Csóka Tamás nyugállományú ezredesnek, aki 20 évig töltötte be az egyesület elnöki tisztét. Csóka ezredes huzamosabb ideig végzett, áldozatos munkája elismeréseként múlt héten a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége Közösségért Érem arany fokozatát vehette át a Stefánia palotában a 30. Katonanemzedékek Találkozója alkalmából. Ezt követően az egyesület Nőtagozata és Kulturális tagozata közös szervezésében a férfi erényeket méltató verseket adtak elő a hölgytagok, nagy tetszést aratva az urak körében. Ezután a Mikulás is megérkezett, Zahorecz Pál öltött piros ruhát és ajándékozta meg tagtársait.

A nyugállományú rendvédelmieket köszöntötte még Gáldonyi Sándor őrnagy, a kecskeméti 13. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda vezetője. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában