Útinform

2022.10.05. 07:45

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán Röszke irányába, Lajosmizse térségében, a 65-ös és a 68-as km között a burkolati jeleket festik fel. 11.00 órától 16.00 óráig a belső sávot lezárják.

Az örkényi és a lajosmizsei csomópont között, az 53-as km-től a 60-as km-ig, burkolatfelújítás miatt a Röszke felé vezető oldalon sávlezárásra és forgalomterelésre készüljenek.

-Kecskemét térségében, a Röszke felé vezető oldalon, a 79-es és a 87-es km között továbbra is a belső sávot tartják zárva, építési munka miatt. A forgalom a külső és a leálló sávon halad. Napközben, ezen a szakaszon terelésbontás miatt kell további sávlezárásra számítani.

Kiskunfélegyháza közelében, a főváros felé, a 110-es és a 108-as km között burkolatjelfestés miatt 8.00 órától 15.00 óráig a belső sávot lezárják. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt)

Főutak:

Az 5-ös főúton Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as km között csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A Városföld felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es km között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Bátmonostor közelében, a 171-es és a 172-es km között favágás miatt reggel fél 8-tól délután 3-ig a fél útpályát lezárják, jelzőőrök irányítják a járműveket.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Az 54-es főúton Soltvadkert térségében, az 50-es és az 51-es km között építési munka miatt november közepéig, naponta 8.00 órától 17.00 óráig a fél útpályát lezárják, jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A 441-es főúton Nagykőrös belterületén, a 18-as km-nél körforgalmi csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában