Útinform

2022.10.03. 07:20

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Gyál és Lajosmizse között, több szakaszon építési vagy fenntartási munkát végeznek. 7.00 órától 16.00 óráig váltakozó sávlezárás mellett dolgoznak.

-Az örkényi és a lajosmizsei csomópont között, az 53-as km-től a 60-as km-ig, burkolatfelújítás miatt a Röszke felé vezető oldalon sávlezárásra és forgalomterelésre készüljenek.

-Kecskemét térségében, a 87-es és a 79-es km között zajvédő falat építenek, illetve a burkolatot javítják. A főváros felé haladókat a belső sávba valamint az ellenkező, Röszke felé vezető oldal belső sávjára terelik.

Lajosmizse és Kecskemét között a portáltáblákat tisztítják, reggel fél 8-tól délután fél 3-ig mindkét oldalon váltakozó sávlezárás zavarja a forgalmat. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt)

Főutak:

Az 51-es főúton Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es km között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Baja és Hercegszántó között több helyen kátyúznak, 9.00 órától 15.00 óráig mindkét irányban mozgó tereléssel dolgoznak.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Az 54-es főúton Bócsa közelében, a 18-as és a 35-ös km között építési munka miatt félpályás lezárásra készüljenek!

A 441-es főúton Nagykőrös belterületén, a 18-as km-nél körforgalmi csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában