Útinform

2022.10.19. 07:34

Több helyen számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskunban is

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon:

Ócsa térségében a szalagkorlátot javítják. 10.00 órától délután 3-ig váltakozó sávlezárás mellett dolgoznak.

Lajosmizse és Kecskemét között burkolatjeleket festenek fel, reggel fél 9-től délután 4-ig a külső sávot lezárják.

Újhartyán és Lajosmizse között az elválasztó sávban dolgoznak. 8.00 órától 15.00 óráig a belső sávot szakaszosan lezárják.

Kistelek és Kiskunfélegyháza térségében, burkolatjelfestés miatt 8.00 órától 16.00 óráig csak a belső sáv járható.

Lajosmizse közelében, a 67-es és a 63-as kilométer között a szalagkorlátot javítják, fix tereléssel mindkét oldalon lezárták a belső sávot.

A főváros irányába Örkény és Újhartyán között a burkolat repedéseket öntik ki, 9.00 órától 17.00 óráig a külső sávot mozgó tereléssel lezárják.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as kilométer között csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A Városföld felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es kilométer között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, az 5-ös főúti csomópont közelében, felmarják az aszfaltburkolatot. 7.00 órától 20.00 óráig a fél útpályát lezárják, a forgalmat jelzőőrök irányítják, illetve alkalmanként le is állítják.

Az 52-es főúton, Kecskeméten az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Az 54-es főúton, Soltvadkert térségében, az 50-es és az 51-es kilométer között építési munka miatt november közepéig, naponta 8.00 órától 17.00 óráig a fél útpályát lezárják, jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A 441-es főúton, Nagykőrös közelében, a 18-as és a 20-as kilométer közötti szakaszt lezárták építési munka miatt. A forgalmat a főút melletti kiépített terelőútra irányítják.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában