Útinform

2022.10.08. 07:34

Több helyen számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskunban is

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan:

Rendezvények:

Bács-Kiskun megyében, Dunapatajon szüreti felvonulást tartanak, ami érinti az 51-es főutat, a Dunapataj-Foktő-Kalocsa összekötő utat, a Dunapataj-Szakmár-Kalocsa összekötő utat és az állomáshoz vezető utat. Az említett utak egy rövid szakszán a délutáni órákban a felvonulás idejére félpályás korlátozás vezetnek be, rendőri irányítással. 

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, Budapest felé, Ócsa és az M51-es autóút csomópontja közötti szakaszon burkolatjeleket festenek. A 25-ös és a 19-es kilométer között a belső sávot szakaszosan lezárják. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as kilométernél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak. 

Az 51-es főúton,
– Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es kilométer között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 
– Sükösdön, a Dózsa György úton javítják a burkolatot. A 146-os kilométernél lezárták a fél útpályát.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 54-es főúton, Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os kilométer között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.  

A 441-es főúton, Nagykőrös átkelési szakaszán a 18-as kilométernél körforgalmú csomópontot építenek, a fél útpályát lezárták. 

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, október 8-án, (szombaton) 22.00 órától október 9-én, (vasárnap) 22.00-ig lesz érvényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában