Magyar Máltai Szeretetszolgálat

2022.10.12. 11:42

Tanszeradományt a kapnak a jánoshalmi rászoruló családok is

Legyen mindenkinek füzete és tolla a tanévkezdésre jelszóval szervezett tanszergyűjtést a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen több multinacionális hazai kereskedelmi lánc is. Jánoshalmi családokhoz is érkezett az adományokból.

Pozsgai Ákos

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A szeptember 17-ig tartó kampányban olyan tanuláshoz szükséges eszközöket vártak, mint az iskolatáska, tolltartó, füzetek, írószerek, és hegyező. Az összegyűlt adományokat a segélyszervezet több fordulóban juttatta el azokhoz a családokhoz, akiknek megoldhatatlan anyagi terhet jelent a gyermekek iskolába indítása.

A tanszeradományból a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jánoshalmi Csoportjához is érkezett több mint 200 ezer forint értékben, összesen 21 rászoruló helyi családnak jutott a tanszerekből. A családok személyesen válogathatták össze a helyi szervezet székházában a számukra szükséges taneszközöket, a megmarad tanszereket pedig az iskoláknak ajánlotta fel a segélyszervezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában