Bács-Kiskun

2022.10.21. 07:00

November végén lesz a 17. megyei Prima gála

Miközben javában zajlik az online közönségszavazás a kategóriagyőztesek előkelő mezőnyében, addig a VOSZ megyei elnöksége nyilvánosságra hozta a 17. területi Prima díjátadó gála időpontját és helyszínét. Az ősz egyik legrangosabb megyei szintű kulturális eseménye idén is a Four Points By Sheraton dísztermében kerül megrendezésre november 25-én.

baon.hu

Idén is a Four Points By Sheraton dísztermében adják át a díjakat.

Forrás: Beküldött fotó

A mintegy 200 meghívott között lesz természetesen a 10 kategóriagyőztes, hisz közülük hirdetik ki az est egyik fénypontjaként a három megyei Prima díjas és a Közönségdíjas személyét. A vendégek közt szerepelnek a megye jelentős vállalatainak vezetői és helyi vállalkozói, akik támogatásaiból és felajánlásaiból születhetett meg maga a Prima díj is. Meghívást kapnak még a megye és Kecskemét város vezetői, vezető tisztségviselői és országgyűlési képviselői.

Az est szervezője, a VOSZ megyei szervezete, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a színvonalas és rangos díjátadó gála keretein belül számos olyan helyi tehetség produkciója és már meglévő kulturális érték kapjon helyet, amelyekre mindannyian büszkék lehetünk.

A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete 2005-ben az elsők közt vett részt a térségi Prima díjak átadásában, néhány év alatt mind a 19 megye csatlakozott a kezdeményezéshez. A díjat megálmodó Demján Sándor célja az volt, hogy megyei szinten is támogassa az egyedi teljesítményt nyújtó tudósokat, oktatókat, alkotókat, művészeket, újságírókat és sportolókat. Az idei díjazottakkal összesen 51-re nő az elismert kiválóságok száma Bács-Kiskun megyében, kiegészítve a 17 Prima Közönségdíjjal és a számos Különdíjjal is.

– Napjainkban még nagyobb jelentősége van az értékek elismerésének. Minden változik és semmi sem mondható biztosnak. 

A Prima díjak azonban nem a pillanatnyi értékeket keresik, hanem azokat a maradandó és hosszú távon átívelő teljesítményeket, amelyek mindannyiunk számára iránytűként működnek a bizonytalanságok világában is 

– nyilatkozta Weninger Richárd, a VOSZ megyei elnöke.

Ismét egy emberként fogtak össze a megye vállalkozói és álltak a nemes cél mögé. A Prima díjak finanszírozása a helyi vállalatok, cégek és vállalkozók hozzájárulásából történik, és átadásuk immár 17. éve valósul meg kiemelkedő színvonalon. A díj rangja nagy tiszteletnek örvend a köztudatban és a kategóriagyőztesek valódi elismerésként élik meg a jelölésben való részvételt. A www.primadij.hu oldalon online szavazás zajlik a 10 kategóriagyőztes bemutatásával, segítve és megkönnyítve ezzel a voksolás menetét. Szavazni akár naponta is lehet, és a legtöbb szavazatot begyűjtő személy lesz az idei év Közönségdíjasa.PN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában