Változások

2022.10.12. 17:21

Néhány rendelés máshová költözött a kalocsai kórházban

Néhány rendelés házon belül máshová költözött, míg egy ideiglenesen szünetel – tudatta szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményben a Szent Kereszt Kórház.

Gábor János

Néhány rendelés elköltözött, egy szünetel a Szent Kereszt Kórházban. Képünk illusztráció! Archív-fotó

Fotó: Gábor János

 A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházhoz tartozó telephelyen október 31-ig betegség miatt nem elérhető a bőrgyógyászati szakrendelés, így a kalocsai betegeket ideiglenesen a Bajai Szent Rókus Kórház fogadja. A szakrendelésre a 79/422-010-es telefonszámon kérhető előjegyzés, hétfőn 7-16, keddtől csütörtökig 7-15, illetve pénteken 7-14 óráig.

Az intézet tudatta, hogy ettől függetlenül is vannak változások a kórház életében, hiszen néhány rendelő már korábban máshová rendezkedett be. Ezeket összegezve közölték: a Foglalkozás-egészségügyi Szakrendelés a Kórház „B” épületének első emeletére, a B-162-es rendelőbe (a Pszichiátriai Gondozó mellé), míg a Tüdőgyógyászati Szakrendelés a Kórház „C” épületének földszintjén lévő C-015-ös rendelőbe (a fül-orr-gégészettel szemben lévő helyiségbe) költözött.

A rendelési idő mindkét esetben változatlan, ahogy az infúziós kúrák esetében is, ám azokat mostantól a Pszichiátriai Osztályon végzik – hívja fel a figyelmet a kórház. Kihangsúlyozták továbbá, hogy a tüdőszűrések megint csak új helyen, a Központi Röntgen Osztályon zajlanak, hétfőtől csütörtökig 12-16, illetve pénteken 12 – 14 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában