Útinform

2022.10.13. 07:07

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében, a 89-es és a 100-as kilométer között az elválasztó sávban dolgoznak. 10.00 órától 15.00 óráig a belső sávot lezárják.

Szintén a röszkei határ felé, Kistelek térségében munkavégzés miatt 8.00 órától, délután 3-ig csak a külső sáv járható.

A Budapest felé vezető oldalon, Szatymaz és Kiskunfélegyháza térségében szalagkorlát javítása és burkolatjel festése miatt a délutáni órákban a külső sávot lezárják.

Lajosmizse közelében, a 67-es és a 63-as kilométer között a szalagkorlátot javítják, fix tereléssel mindkét oldalon lezárták a belső sávot.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as kilométer között csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A Városföld felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton, Sükösd közelében, a 144-es és a 145-ös kilométer között kátyúznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es kilométer között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Az 54-es főúton, Soltvadkert térségében, az 50-es és az 51-es kilométer között építési munka miatt november közepéig, naponta 8.00 órától 17.00 óráig a fél útpályát lezárják, jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Érsekhalma közelében, a 83-as és a 84-es kilométer között az útmenti növényzetet gondozzák. reggel fél 8-tól délután 3-ig a fél útpályát lezárták, jelzőőrök irányítják a járműveket.

A 441-es főúton, Nagykőrös belterületén, a 18-as kilométernél körforgalmi csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában