Közlekedés

2022.10.26. 12:33

Forgalomkorlátozásra kell számítani Kecskeméten, a 441-es számú főúton

A Kecskemét MJV Önkormányzat tájékoztatta szerkesztőségünket, mely napokon kell forgalomkorlátozásra számítani a városban.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

A 441-es számú főúton a következő időszakban a közúti forgalmat érintő munkavégzés az alábbiak szerint várható:

A 441. főút tervezett csapadékvíz csatorna építése miatt Kecskemét előtt (28+025 kilométer szelvényben) a főutat át kell vágni a burkolat megbontásával.

Ezért 2022. október 26-a és 28-a között napközben (9 óra és 15 óra 30 perc között) váltakozó irányú, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett egy sávon haladhat a forgalom, a jóváhagyott ideiglenes forgalomtechnikai terv szerint.

Mint írják, 2022. november 2-a és 12-e közötti időszakban a munkaterület mellett ideiglenes burkolatszélesítésen fog haladni a kétirányú forgalom, az útpadkára terelve.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arról tájékoztatta Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatát, még, hogy 2022. október 27-én (csütörtökön) 9 és 14 óra között teljes útlezárás lesz a 445-ös számú főút „Repülőtéri” körforgalom és „Tassy” körforgalom közötti szakaszon.

Terelőútvonal: Békéscsabai út „Repülőtéri” körforgalmától a Békéscsabai út – Repülőtéri út útvonalon a 445-ös számú főút „Tassy” körforgalomhoz történő csatlakozásáig.

Az útlezárásra az útszakaszon az elektromos kábel kiváltásához kapcsolódó munkák miatt van szükség.

Az ideiglenes forgalmi rendet és közlekedési útvonalat a helyszínen táblák jelölik. A kivitelező kéri az arra közlekedők figyelmét és türelmét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában